Med stor interesse for motorsykler og MotoGP

MotoGP, eller VM i motorsykkelracing, er en actionfylt sport som tiltrekker seg fans fra hele verden. Hvis du leter etter en opplevelse, kan deltakelse på et løp på en av de verdenskjente banene være interessant.

Mulige ferieresier

I tillegg til å se løpene live, vil du også få muligheten til å utforske vertsbyene. Spis god mat, opplev kulturelle skatter og lad opp batteriene før løpet. Noen populære arenaer inkluderer Losail International Circuit i Qatar og Bugatti Circuit i Le Mans i Frankrike, samt Misano World Circuit Marco Simoncelli i San Marino. Her kan du oppleve god kultur og det beste innen motorsport på en og samme tid.

Om du ikke kan komme til banen personlig, er det andre måter å holde deg oppdatert på løpene på. NRK og TV2 har rettighetene til å sende MotoGP-arrangementer. Sett deg godt til rette i sofaen og hei frem din favoritt!

FIM

Fédération Internationale de Motocyclisme (FIM), det internasjonale motorsykkelforbundet, har også en nettside der du kan lære mer om løpene, førere og regler for sporten. Hvis du er interessert i å bli en del av MotoGP-fellesskapet, anbefales det å ta en ta en titt på nettet eller FIMs nettside.