For de som liker motorsport og motorsykler

Mange synes det å se utøverne suse av gårde i full fart i utfordrende terreng er morsomt. Det er også svært populært å reise til et motorsport museum. Hvis man tenker på å reise til et arrangement eller et museum for å se motorsport, kan man enkelt bestill dine motorreiser her.

Hva er motorsykkelsport?

Det finnes mange ulike former for motorsykkelsport og de mest populære er motorcross, freestyle motorcross, dragracing, enduro, roadracing, speedway, supermotard og trial. Innenfor de mange arrangementene av motorsykkelsport vil du finne reiser til forskjellige destinasjoner.

Interessant å oppleve i motorsport-verdenen

Det er mange spennende destinasjoner og plasser man kan oppleve motorsport på nært hold. I tillegg til å dra på arrangementer med konkurranser og show finnes det også flotte museum man kan besøke.

Hvis man ønsker å dra på reise til verdens største motorsykkel museum, kan man reise til Birmingham, Alabama i USA. Her kan du komme nært på motorsykler, mopeder og biler fra 1800-tallet og frem til i dag. Og tar du ført turen over kan du overvære Moto GP race i Austin, Texas.

Ønsker du derimot å ta med motorsykkelen eller god-bilen på ferien kan du legge turen til noen av Europa’s største racing baner, og oppleve noen av de mest omtalte veistrekningene på turen.